вторник, 15 марта 2016 г.

Робота над проектом "Галерея Героїв Кіровоградщини". Концертна програма "Тепло сердець дитячих"

      Концерт в цивільному житті і концерт в армії - це, як кажуть, дві великі різниці. В мирний час це просто буденна подія, навіть якщо відбувається у святковий день. По іншому в армії. Особливо емоційне значення має концерт у військовій частині для захисників України. Для бійців це не просто можливість торкнутись благ цивілізації, це сигнал, що про тебе не забули.

        Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості відвідали з концертною програмою «Тепло сердець дитячих» 55 окремий автобатальйон.
         Свої чудові пісні військовослужбовцям та усім присутнім дарували
     Олександр Безай, за сумісництвом і звукооператор концерту, та Вікторія Коваленко, керівник Людмила Реп’яшник.
         Глядачі аплодували яскравим, патріотичним танцям від хореографічного колективу «Екстраверт» під керівництвом Марини Стукаленко та Катерини Степанової. А свої шалені оплески присутні подарували Насті Гапіч, яка зворушила своїми віршами.
         Найбільше вразило те, з яким теплом і посмішкою на обличчях захисники зустрічали наших артистів. Багато хто з них знімали концерт на відео, стоячи аплодували всім учасникам концерту, на згадку про зустріч ще довго не відпускали артистів, фотографуючись з ними.
         Патріотичний концерт – це лише частина благодійної акції, з якою завітали вихованці ЦДЮТ до військової частини. Частинку своєї душі вихованці О.Демченко, Н.Філоненко, Н.Леонової, Н.Любінської, С Цатурян вклали в обереги та малюнки, які були подаровані бійцям під час концерту.
         Зустріч закінчилась смачним солдатським обідом для артистів. Повертались додому під дружнє виконання патріотичних пісень та Гімну України.
         Концерт був дуже патріотичним, сповнений бойовим духом.